sunnuntai 10. toukokuuta 2015

1-5.5.2015

Puolitoista tuntia koulun alkuun, How to train your dragon kakkonen taustalla ja ensimmäisestä BodyCombat tunnista innostuneena aijon nyt väsätä tämän postauksen. Jotenkin aamulla nähtävästi ajatus kulkee paremmin, ihme kyllä.

1.5.2015 Perjantai

Aamupala: Kevyt activia ja mehu(107kcal)
Välipala: Storck Werther's Original Soft Chocolate Toffees(209kcal)

Luoja kun voisin kumartaa taas omaa tyhmyyttäni, se kun nousee aina välillä kirkkaan kuninkaallisille tasoille. Mulla oli torstaina aivan järkyttävä migreeni, joten en ollut vappuna kykenevä mihinkään. Perjantaina sitten laittauduin vappua varten ja lähdin kouluun ihan innoissani ja hyvällä mielellä. Hyppelin asuntolasta luokan ovelle ja hetko, kiinnihän se oli. Pysähdyin sitten miettimään että miksei pihalla ole ketään. Missä ihmiset? Missä autot? Mitä mitä mitä?
Äkkiä viestiä kavereille ja äidille, vastaukset olivat niin nasevia etten viitsi niitä edes tähän kirjoittaa mutta yhteen napitettuna: tänään on vappu perkuleen hölömö.


Päivällinen: Bataattisose-broileripulla-salaatti-sörsseli(347kcal)
Proteiinijuoma(255kcal)

Mikäs siinä sitten, lähdin juoksulenkille ABC:eelle joka oli ainut ovensa auki pitävä kauppa vappuna. Päädyin sinne kahdesti, koska ensimmäisellä kerralla kävin vain katsomassa onko paikka auki lainkaan, kunnes tajusin että joo, olisihan sen lompakon voinut mukaan ottaa varmuudeksi. Ei kyllä paljon kaali leikannut tuona päivänä.
Päätin tehdä jotain vähän erikoisempaa ruokaa vapuksi. Yritin ensimmäistä kertaa tehdä bataattimuusia ja wou, sehän jopa onnistui! Se ylpeyden ja epäuskon tunne, haha. Maistoin kanssa noita Werther'sin suklaita. Ihan kuin Dumble mutta vaan miltei parempia. Tykkään.
Olen sanonut tämän sellaisen pari sataa kertaa, mutta uudet maut ovat niin uskomattoman jännittäviä sen jälkeen kun päättää että saa alkaa syömään. Esim tuo kuvassa oleva houkuttelevan näköinen annos, jossa on bataattimuusia, broileripyöryköitä ja salaattia. Ihan taivaallista. Vaan ei kyllä taas silmiä hivele.
Illasta kävin suhteellisen pitkällä kävelyllä, puhuin Juulin kanssa henkeviä ja kokeilin uusia reittejä Savonlinnassa. En ole kuin pari vuotta täällä majaillut, ja paikat ovat edelleen vieraita. Löysin aivan uskomattoman kauniin reitin, kaupunki näkyi sieltä jotenkin tosi komeasti. Fiilis oli ihana.
Kotona päädyin yllättäen puuron kimppuun, luin samalla pitkästä aikaa The Hobbit ficcejä. Englantia pitäisi kyllä petrata taas roimasti, haluaisin oppia täydellisen englannin.

Illallinen: Puuro skyrillä(381kcal)


23.5.2015 Sunnuntai 

Nähtävästi ei aamupalasta ole kuvaa, mutta se oli skyr(90kcal)
Suuri täh. Mihin lauantai on kadonnut? Ei mitään hajua, en löydä kuvia, en muista lauantaista mitään, joten päättelin täten ettei lauantaita ei ole olemassa. Silviisiin.
Sunnuntai meni aika jäässä sekin, seuraavana päivänä oli Taidelukion pääsykokeet ja opettaja tuli vielä antamaan mun näyttötyöt luokasta ja takomaan päähäni viimeisiä neuvoja. Taisin vain nyökkiä ja ymistä rytmissä, pitkään aikaan mikään syömisen lisäksi ei ole noin paljon stressannut. Mukavaa vaihtelua, heko heko.
Myöhemmin tein eväät itselleni ja Tinolle ja lähdin edellä mainitun kanssa kaupoille ja ihan vain oleskelemaan. Tinolle sääli, mutta aina kun hikoilen jotain, ystävät saavat kunnian toimia kannustajina. Saavat rauhoitella ja vakuuttaa että kaikki menee hyvin. "Me luotetaan suhun."
Ja sitten voinkin hyperventiloida entistä pahemmin tuon järkkymättömän luottamuksen takia, paineita perkeles.

Päivällinen: Bataattimuusi tonnikalasalaatilla(214kcal)
Illallinen: Puuro skyrillä ja Chian-siemenillä(alle 400kcal)

Mä en tosiaan muista juuri tuon taivaallista Sunnuntaista, mutta löysin nuo Nellien sokerittomat karkit kuin tilauksesta, olen pitkään yrittänyt metsästää tuollaisia. Hurjan ihania, ihan yllätyin! Joskus maistoin saman tekijän (sokerittomia)hedelmäkarkkeja ja hyh saamari. En heittäisi niillä vesilintuakaan.
Toisaalta, voi olla että nyt nekin menisivät, tuntuu että kaikki ruoka on kuin pala taivasta. Yksinkertaisetkit herkut, niin kuin leivän pala, sulavat suussa. Todennäköisesti se on juuri sitä, että kun pitkään on ilman jotain mitä rakastaa, samalla tehden siitä vihollisen, sen palauttaminen elämään onkin uskomatton pommi. Kaikki asiaan liittyvä on siunattua, vaikka edelleen kokee syyllisyyttä sen rakastamisesta. Siinäpä simppelisti suhteeni ruokaan, tällä hetkellä.
Ai niin, aloin muuten käyttää ystävän suosituksesta Chian-siemeniä ja toimii! Mutta voitte kuvitella ilmeeni, kun noita ensimmäistä kertaa veteen kastaessa tuijotin sitä sammakonkudun näköistä loskaa. Tuoko pitäisi muka puurooni heittää. Puurooni?! Kuin heittäisi helmiä sioille. Tai koiran paskaa juuri kiilotetulle kultaiselle lattialle. Olin tyrmistynyt.

4.5.2015 Maanantai 

Aamupalasta ei jälleen nähtävästi kuvaa, se oli protsku-patukka ja mehu, kalorit jotain 130kcal
Päivällinen: Ruisleipä ties millä täytteellä(402kcal)
Illallinen/Ruoka:Myslipuuro jogurtilla ja proteiinijuomaa(443kcal)

Tässä kaikki kuvat maanantailta, anteeksi nyt. Siinäpä oikeastaan päivän kohokohdat. Puuro, pääsykoe (ja sinne viety taivaallinen täytteellä runsastettu ruisleipä) sekä paketti kullalta Irlannista. Itkin kauheasti tuona päivänä. Tuntui että olin epäonnistunut, samalla onnistunut. Paikkaa ns tarjottiin, haastattelu meni hyvin mutta ne työt. Ne hiisketin koe-työt. Aivan kamalia, kaikki tyyni. Voi olla että olen vain itsekriittinen mutta huh huh.
Paketti taas itketti aivan muista syistä, joskus miettii että miten? Miksi minä? Miten olen tämän ansainnut? Kuka lähetti tuon sankarin elämääni? Miten ikinä voin olla tarpeeksi hyvä? Yritän ainakin, kaikkeni. Tulipas lässytystä.


5.5.2015 Tiistai

Tässä minä 52.6kg.
 En osaa muuta sanoa kun että mistä pirskatista tuo mustelma on tullut ja miksi oikein kauniisti perääni merkkaamaan? Miksen huomannut kuvatessa, häh. No siinä sitten nököttää.

Maailman paras aamupala: Activiaproteiini-sekoitus(243kcal)
Kouluruoka:Kana sekä kasviskastiketta salaatilla ja riisillä(jotain 400kcal)

Tiistai oli mahtava. Fiilis oli kohdillaan, päivä oli kaunis (en tosin muista/usko että olisi ollut koko päivää, satanen vetoa että jossain vaiheessa satoi) ja minä puhkuin intoa. Jotenkin oli sellainen kutina että tämä on hyvä päivä, ja sehän oli.

Cloetta Crispy Bite Blueberry(98kcal)
Illallinen: Puuroa skyrillä(387kcal)

Kävin ensimmäistä kertaa paikallisella salilla. Ai hemmetti, kun rakastuin. Aivan ihana paikka. Ei millään malttaisi pysyä poissa sieltä, mutta järki käteen. Pakko levätä ja pitää myös lepopäiviä. Liityin kyllä jäseneksi, aivan mahtavat edut ja halvemmaksi tulee. Peukkua pukkaa.
Juuli tuli yöksi, käytiin kaupungilla ja ostettiin puokkiin tuollainen uutuus Cloettalta. Se pettymys. Tiivistys: "Hyvää on joo, mutta ei tämä kyllä suklaa ole." Sehän oli vohveli, mitä hittoa.

Sellaista. Loput viikosta tulevat myöhemmin, ehkä tänään tai huomenna, katson miten aikaa on. Olen tosiaan pahoillani sekä itseni (hah) että lukijoiden puolesta, näitä postauksia tulee nyt laahaten ja myöhässä. Mutta elämässä on nyt tällä hetkellä kaikenlaista. Kirjoittaminen vie tällä hetkellä liian suuren palan muutenkin kiireisestä aikataulusta, mutta yritän parhaani mukaan heittää tänne ajatukset ja päivien menot. Harmittavan vähän olen saanut luettua seuraamiani blogeja, juuri tuon ajan puutteen takia. Pitää joku päivä oikein asioikseen avata kone ja selata kaikki läpi.

Nyt pukemaan ja kouluun, hyvät päivät kaikille ja kiitos tuhannesti uusille lukijoille! 
Möhkis kuittaa.

4 kommenttia:

  1. Monta kertaa kyllä sain hymyillä tätä lukiessa :) kirjotat niin kivasti ja ihana positiivisuus huokuu muistinmenetyksistä ja mysteerimustelmista huolimatta :D Ja ihanaa kun nautit syömisestä, niin sen pitääkin olla, kunhan muistat, että voit hyvillä mielin syödä enemmänkin!

    VastaaPoista
  2. Kirjoitat niin ihanan positiivisesti ja pirteästi! :) Tsemppiä jatkoon!<3

    VastaaPoista
  3. Pitääkin kokeilla noita bataatteja, en ole koskaan maistanut :-)

    VastaaPoista
  4. Tykkään näistä sun kirjotuksista kun niin laajasti kirjoitat elämästäsi! :)
    Tuo puuro skyrillä on varmasti hyvää, täytyy itsekkin tesmata joku päivä!

    Tsemppiä!

    VastaaPoista